Hvem er jeg?

Jeg hedder Liselotte Quintrell  og jeg er 58 år gammel og uddannet til lærer. Jeg har undervist på en del skoler i min tid. Jeg har bestemt taget min tørn, og mere til.  

I 2014 blev jeg truet på mit liv, af en elev med en kniv midt i undervisningen. Her stod jeg altså med 24 elever og underviste i engelsk og pludselig trak han en kniv mod mig, og ville stikke mig ned.

Jeg frøs. Jeg skærmede de andre elever mod ham og mod kniven imens jeg græd indvendig. Jeg kunne ikke reagere, for hvis jeg gjorde, var det forbi. For mig og for de andre elever. Det kunne jeg ikke lade ske. Jeg skærmede dem imod ham og fortsatte med at undervise imens jeg sagde farvel til mit liv og mine egne 3 dejlige og vidunderlige børn i mit hoved. Jeg så en film i mit hoved om at skolen ringede hjem til mine elskede børn og fortalte dem at deres mor var blevet stukket ned på arbejdet og ikke kom hjem. Hvordan skulle de klare sig? Da timen var ovre ringede klokken og situationen blev opløst. Men der slutter det ikke for mig. – Jeg døde jo. I mit hoved…….

Efter nogle måneder hvor jeg ikke kunne finde ud af om jeg var død eller levende, fik jeg diagnosen PTSD.

Jeg var virkelig hårdt ramt af PTSD, jeg kunne simpelthen ikke fungere, og lægerne og psykologerne og psykiaterne fortalte mig at jeg aldrig ville få det bedre og aldrig blive rask. PTSD kan man ikke blive helbredt fra, sagde de. 

Nu ved jeg at der løgn!  Man kan blive helbredt, også fra PTSD.

Jeg arbejdede intenst med mig selv. Jeg lyttede til Podcasts og så foredrag af Dr. Joe Dispenza, Bruce Lipton og Gregg Braden. Jeg lyttede og så, igen og igen – og så mærkede jeg noget. Noget helt nyt og vidunderligt, jeg mærkede at jeg forandrede mig. Jeg blev Omprogrammeret, af de nye tanker, og antagelser om mig selv, mit liv og omverden og hele den måde jeg opfattede det på. Jeg kalder det for Omprogrammering.

I 2017, blev jeg erklæret rask. Jeg har haft arbejde lige siden, og lige siden, har jeg arbejdet med mig selv.       Mit mål er et andet, nu.

For i 2021 læste jeg at der var kommet en ny psykologisk retning inden for terapi. Nemlig Den Metakognitive terapiform. Jeg troede næsten ikke mine egne øjne, for denne metode lægger sig tæt op ad Omprogrammering, som du kan læse om i min bog: Omprogrammering.       Jeg begyndte på uddannelsen, som for mig tilføjede en kæmpe indsigt og en banebrydende virkelig hurtig effekt på hele tanke/ bekymrings/ - og gruble spektrummet - det vi kalder for tankemønsteret.

I 2022 blev jeg Certificeret Metakognitiv Stress Coach
I 2023 blev jeg Certificeret Metakognitiv Terapeut og Kognitiv Adfærds Terapeut - KAT, Jeg er også grundlægger af  og behandler med Omprogrammering.

Mit mål er at hjælpe så mange som muligt med at komme ud af deres tankefængsel og udnytte det vidunderlige liv de har uden deres begrænsende tanker. Vidende at de kan ryste deres liv, forme det og drive det så vidt som muligt,

Jeg håber at komme til at hjælpe så mange som muligt og gøre op med at man ikke kan blive rask af en diagnose eller blive fri af en vane ,et tankefængsel. Jeg håber på at lave foredrag, udgive mine bøger, lave Retreats og kurser – så hold øje med hjemmesiden og hold øje med Mindshape på Facebook, på Instagram  og på Youtube..