Om Omprogrammering.


Omprogrammering, som jeg i behandlingen også kalder for Trin2, er indholdet og principperne fra min bog; Omprogrammering - FRI af stress, angst, depression og PTSD , og handler om hvordan du kommer til at få det liv du ønsker dig, igennem stress, angst, depression og PTSD - som simpelthen er det materiale, så at sige, vi kan arbejde os ud af det gamle liv på og ind i et helt nyt liv, hvor du har valgt værdierne i og indholdet og målet. Det er ikke trylleri, men arbejdet med dine vaner og dine mål og din opmærksomhed i nuet, så du kan leve den bedste version af dit liv.  Vi bøjer virkeligheden, her, med det der hedder:  Manifestering, og vi arbejder med hvilket perspektiv du ser dit liv, dig selv og dine omgivelser i, og ændrer det - Det er Omprogrammering. Du kommer til at øve dig i at zoome ind og være til stede i nuet og til at arbejde med meditation, mindfulness og med opmærksomhed på dit liv i omverden. 
Vi kommer til at arbejde med offerrollen. Lever du et liv i offerrollen, og hvordan er det? Det stiller vi skarpt ind på så her kommer du altså til at arbejde med offerrollen og med at tage kontrollen tilbage til dig selv og det liv du ønsker. Dette spejles i, hvilken historie det er du fortæller dig selv og andre om dit liv. Er du et offer?...Tænk over det.  
Med Omprogrammering kommer du til at arbejde med Worst case scenario/ Best case scenario hvad er det du forventer og hvilke antagelser har du? og gør det nogen forskel?.
Du vil finde ud at du har et Neuralt Netværk og hvad du bruger det til og på den måde  tage både ansvaret og kontrollen tilbage over dit liv.
Du får redskaber og opgaver, der vil hjælpe dig med at ændre kurs og ændre dit liv. Og få et nyt.
Spild ikke dit liv på begrænsninger eller på automatlivs - niveauet i offerbanen. Tag kontrollen tilbage, du kører bussen derhen hvor du bestemmer, hvad dit skønne liv skal indeholde.
Det er DIT liv - tag det! Ryst det - og form det og fyld det så med alt det du drømmer om.
Find ud af, hvad der sker når kærligheden til livet, bliver større end frygten for at miste det. 

Du kan klikke på Youtube ikonet neden under og lytte til mine Podcast og oplæsning fra bogen og du kan følge mig på Facebook.

Køb bogen her:

Køb dit eksemplar for  210 Kr. + fragt

 
Bestilling