Gratis samtale

 Har du tankemylder,  bekymrer du dig meget,   eller grubler du meget  og længe over fortiden eller over fremtiden- så du bliver utryg og angst eller nedtrykt? 
Tænker du tit  på at:
  • bare dit liv var bedre? 
  • Bare det var anderledes?
  • Bare  du kunne blive glad og fri igen?
Så skal du vide at det kan det! Ring  til  mig og book en samtale, den koster ingenting - den første samtale er nemlig gratis.
Den første samtale:
I den første samtale, taler vi om dig - om hvorfor du er kommet og hvad du gerne vil have hjælp til at komme videre med. Vi taler om din situation og hvordan vi kan løse den på den Metakognitive måde. Jeg vil fortælle dig lidt om hvad  Metakognitiv terapi er og om  og hvordan jeg kan hjælpe dig med at få styr på dit liv og få styr på dine tanker, følelser igen.

Så, er det i år du skal være fri af stress, angst, social angst, depression eller PTSD og få dit liv tilbage? så tag det første skridt nu -  og book en gratis samtale.
Lav din booking ved at kontakte mig på mail, på telefon eller på Messenger.
Du skal være velkommen.   

Priser og forløb

Hos Mindshape kan du gå i Metakognitiv behandling for
stress, angst, depression, social angst, PTSD og OCD.
Du kan også blive Omprogrammeret.

Sessionerne hos mig varer i max 60 minutter ad gangen, en gang om ugen i 4 til 10 sessioner.  Du kan altid vælge at få Booster-sessioner efterfølgende .

Du kan også booke sessioner hvor vi mødes online i stedet for på mit kontor.

Åbningstider: 
Alle hverdage fra  kl. 9:00 - 17:00

Priser:
Første samtale er altid gratis, telefonisk eller på mit kontor.
Enkelte sessioner;  720,00 kr. pr. session.
Men der er mulighed for at spare lidt penge ved at vælge en Metapakke.
Metapakke:
 4 sessioner = 2500 Kr.
Din læge:
Foreslår eller anbefaler din læge dig Metakognitiv Terapi, kan du få 10% på behandlingen hos mig - gælder dog ikke for Touch and Go Metakognitiv Terapi.

 " Touch and Go"  Metakognitiv Terapi. Er  Metakognitiv Terapi eller Omprogrammering der efter første terapi session, hvor vi kortlægger mål, CAS og dine antagelser- det er altså det vi skal arbejde med og ud fra. Dernæst kan du booke sessioner af 35 minutters varighed  for 350 Kr. pr. gang.

Booster - session: 550 Kr.

Jeg tilbyder også gruppeforløb - ring og indhent pris.

Ring og hør nærmere på tlf.: 42370075   - også hvis du har spørgsmål.

Den første samtale er gratis, så ring til mig, også hvis du har nogle  spørgsmål og kom videre...      Bestil et foredrag:

Book foredrag om Metakognitiv Terapi og om Omprogrammering. Pris: 4.500 kr. .Book via Messenger/ tlf./ mail
tlf: 42370075

Bestil min bog; 

Tryk på Youtube - ikonet oven over og lyt til min Podcast og oplæsning. Læs beskrivelsen under Omprogrammering i menulinjen, her kan du også bestille den.. Pris; 210 Kr. + fragt.  

Bade- wellness:

100 ml. Lækker salt bad med stensalt og Eucalyptus olie til kar eller fodbad. brug 1 tsk. olie med 1/2 tsk. salt. Pris; 120 Kr.+ fragt. Bestil på mail eller på Messenger: Mindshape

Aware Make-up fjerner

30 ml. Lækker oliebaseret Make-up fjerner med æterisk Bergamot. pump 2 gange og masser ansigt og halsen. tag derefter en varm våd vaskeklud og fjerne din gamle Make-up. Pris; 70 Kr.+ fragt. Bestil på Messenger eller på mail

Mask OFF-Make-up fjerner

30 ml. Lækker oliebaseret Make-up fjerner med æterisk lavendel. pump 2 gange og masser ansigt og halsen. tag derefter en varm våd vaskeklud og fjerne din gamle Make-up. Pris; 70 Kr. + fragt. Bestil på Messenger eller på mail.

OMP3 og OMP4 serien

50 ml. Til dem der ikke er til karbad, men elsker brusebad er dette en efterbadeolie. OMP3 er med æterisk lavendel og OMP4 er med æterisk bergamot. påføres løst på kroppen når du lige er kommet ud af badet frotter derefter med et håndklæde. Pris: 85 Kr. + fragt. Bestil på Messenger eller på mail.

Bestilling